Ciuperci cu parmezan
PrinteazaCiuperci cu parmezan din: ciuperci, unt, usturoi, parmezan, patrunjel, sare si piper.
- 16 ciuperci marisoare
- 100 g unt
- 6 catei de usturoi
- parmezan, dupa gust
- patrunjel
- sare
- piper
Mod de preparare:
Ciupercile se spală, se taie în două si se pun la sotat în unt topit, încins. Se presară cu sare şi piper si se lasă numai până ce se evaporă apa pe care şi-o lasă.
După ce s-a evaporat apa, se pune usturoiul pisat, simplu, fără a-l transforma în mujdei si se scutură tigaia pentru ca gustul de usturoi să pătrundă în ciuperci.
Se trage tigaia de pe foc, se pune verdeaţa tăiată mărunt şi se transferă ciupercile în farfurie. Se aduc la masa cu felioare de parmezan deaspra.
Ciuperci cu parmezan
Pofta buna!