Ciuperci cu piept afumat de curcan
PrinteazaCiuperci cu piept afumat de curcan din: piept afumat de curcan, ciuperci, ceapa, rosii, marar, ulei de masline, sare, piper macinat.
Ingrediente:
- 20 felii de piept afumat de curcan
- 1 kg ciuperci
- 1 ceapa
- 10 rosii
- marar tocat
- 3-4 linguri cu ulei de masline
- sare, piper macinat
Mod de preparare:
Spalati cu atentie ciupercile, scoateti coditele si inlaturati partea care a stat in pamant. Scoateti pielita de pe palariile ciupercilor si aruncati-o, lasati ciupercile in sita sa se scurga, apoi taiati ciupercile mari in sferturi, pastrati intregi pe cele mici.
Spalati si curatati ceapa de pe foile uscate, taiati jumatati si apoi felii foarte subtiri. Ungeti cu ulei de masline o tava mare, puneti ciupercile, coditele si ceapa taiata rondele, sarati usor si puneti tava pe gratar.
Lasati 20-25 minute la foc potrivit sau deasupra jarului, trageti tava deoparte si treceti pe farfurii ciuperci calde, jumatati de rosii si cate 2 felii de piept afumat0. Presarati marar tocat peste ciuperci. Serviţi cu paine de casa.
Pofta buna!