Ciuperci in bacon
PrinteazaCiuperci in bacon din: ciuperci, bacon, ceapa rosie, ardei gras, sare, piper.
- 200 g ciuperci
- 150 g bacon
- 1 ceapă roşie
- 1 ardei gras verde
- sare
- piper
Mod de preparare:
Se încinge cuptorul la 180 grade Celsius. Se curăță legumele și se spală. Ceapa se toacă mărunt. Baconul se feliază subțire, apoi feliile se rumenesc într-o tigaie, fără ulei sau unt. Se lasă deoparte. În grăsimea lăsată de bacon, se adaugă ceapa.
Se amestecă bine şi se mai lasă un minut, după care se adaugă și ardeiul tocat mărunt. Se omogenizează compoziţia şi se umple cu ea ciupercile. Se înfăşoară apoi fiecare ciupercă într-o felie de bacon. Se fixează baconul cu ajutorul unor scobitori.
Se pun rulourile într-o tavă şi se introduc în cuptorul încins pentru 15 minute.
Ciuperci in bacon
Pofta buna!