Ciuperci in vin alb

Printeaza

Ciuperci in vin alb

Ciuperci in vin alb din: ciuperci, ceapa, rosie, cimbru, piper, sare, vin alb, masline.

Ingrediente:

  • 2 conserve de ciuperci intregi
  • 1 ceapa
  • 1 rosie
  • cimbru proaspat
  • piper alb
  • sare
  • 100 ml vin alb sec
  • 1 lingura ulei de masline

 

Mod de preparare:

lncingi uleiul si pui ceapa taiata pestisori. O lasi putin cat sa devina aurie si o stingi cu vin.

Adaugi si ciupercile spalate si le lasi sa fiarba impreuna 5 minute.

Pui rosia, lasi pe foc pana ce fierbe si potrivesti de sare si piper. Le aduci la masa cu cim­bru prospat.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.