Ciuperci umplute cu branza si ceapa verde

Printeaza

O reteta delicioasa de ciuperci umplute cu: branza telemea, branza de vaci, marar, ceapa verde, smantana, usturoi, sare, piper.

Ingrediente:

  • 500 g ciuperci
  • 100 g brânză telemea
  • 100 g brânză de vaci
  • două fire de mărar
  • două fire de ceapă verde
  • 200 ml smântână
  • 3 căţei de ustroi
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Picioruşele ciupercilor se toacă mărunt şi se lasă într-un bol îm­preună cu brânza telemea dată pe râză­toare, brânza de vaci, mărarul şi ceapa verde tocate mărunt. Se condimentează şi se umplu pălăriile ciupercilor cu acest amestec.

Se aşază pe o tavă tapetată şi se coc la foc potrivit până încep să devină aurii la suprafaţă. Se scot cu o spumieră, se aşază pe un platou şi se păstrează la cald.

Smântână se amestecă bine cu sare şi piper după gust, usturoiul curăţat de foi şi pisat. Se toarnă amestecul peste ciupercile calde.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.