Ciupercute umplute

Printeaza

O reteta de ciupercute umplute din: ciuperci, cascaval de oaie, pesmet, usturoi, frunze de menta, patrunjel, ulei de masline, sare si piper.

Ingrediente:

  • 12 ciuperci champignon mari
  • 200 g cascaval de oaie
  • 2-3 linguri pesmet
  • 2 catei de usturoi
  • 4-5 frunze de menta
  • 1 legatura patrunjel
  • 50 ml ulei de masline
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Curăţaţi ciupercile, scoateţi-le picioruşul, spălaţi-le şi lăsaţi-le să se scurgă de apă cu gura în jos. Daţi caşcavalul pe răzătoarea mare, apoi amestecaţi-l într-un castron cu picioruşele ciuper­cilor tocate mărunt, pesmetul, căţeii de usturoi pisaţi, menta şi pătrunjelul, tocate mărunt.

Omogenizaţi bine compoziţia şi umpleţi cu aceasta ciupercile. Puneţi-leîn tava aragazului, pe hârtie de copt şi puneţi tava în cuptorul încins. Coaceţi ciupercile la foc potrivit circa 30 de minute.

Serviţi-le calde, câte 3 la o porţie, puse pe frunze de salată şi ornaţi-le cu frunzuliţe de pătrunjel.

Ciupercute umplute

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.