Clatite mexicane

Printeaza

 

Ingrediente:Clatite mexicane

  • un piept de pui mare dezosat sau carne de vita
  • doi ardei graşi
  • o cutie de porumb fiert
  • o cutie de ciuperci tăiate
  • o ceapă
  • condimente (sare, piper, boia de ardei dulce şi iute)
  • o lingură de pastă de tomate
  • 5 linguri de caşcaval ras
  • 3 linguri de ulei
  • 20 de clătite gata pregătite

pentru garnitură:

  • diferite salate sau morcovi dulci

 

Mod de preparare:

Se fac clătitele din apă, sare, făină şi un ou. Este nevoie de 22 de clătite. Pentru umplutură se toacă imai întâi carnea de pui sau de vită împreună cu ceapa. Intr-o tigaie mare se pun la călit ardeii, ciupercile, (porumbul fiert, toate uşor condimen­tate.

Se adaugă la sfârşit pasta de tomate. După ce compoziţia s-a răcit, se umplu clătitele şi se lasă în tava de cuptor, apoi se presară caşcaval şi se lasă zece minute. Se servesc alături de garnituri din salate sau sote de morcovi dulci.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.