Cocktail Centenario

Printeaza

O reteta simpla de Cocktail Centenario din: rom brun, rom alb, tia maria, curacao triple sec, sirop de grenadine, suc de limeta, portocala si cirese.

Ingrediente:Cocktail Centenario

  • 4 cl rom brun
  • 2 cl rom alb
  • 1 cl Tia Maria
  • 1 cl Curacao Triple Sec
  • 2 cl sirop de grenadine
  • 3 picaturi de suc de limeta
  • o felie de portocala
  • cirese de cocktail

 

Mod de preparare:

Amestecam ingredientele cu gheata zdrobita intr-un pahar pentru bauturi lungi. Decoram paharul cu cirese de cocktail si cu o felie de portocala.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.