Cod cu macaroane şi legume

Printeaza

Cod cu macaroane şi legume

Ingrediente:Cod cu macaroane şi legume

  • 1 kg file de cod
  • 150 g macaroane
  • 3 morcovi
  • 2 dovlecei
  • 1 ceapă
  • 150 g smântână
  • 1 lingură unt
  • ulei
  • zeamă de la 1 lămâie
  • sare
  • piper
  • 1 legătură de pătrunjel

 

Mod de preparare:

Speli peştele, îl ungi cu zeama de lămâie amestecată separat cu puţin ulei, sare şi piper după gust şi-l dai la cuptor pentru 15 minute. In acest timp, fierbi macaroanele în apă cu sare.

Cureţi apoi ceapa, morcovii şi dovleceii, tai mărunt ceapa, iar morcovii şi dovleceii ron­dele. Căleşti ceapa în unt, stingi cu o cană de apă fierbinte, adaugi morcovii, sare şi piper după gust şi după 10 minute pui şi dovleceii.

După ce au fiert, laşi macaroanele să se scurgă într-o strecurătoare, apoi le amesteci cu legumele fierte şi strecurate, smântână şi peştele şi le aduci la masă presărate cu pătrunjel fin tocat.

Cod cu macaroane şi legume

Cod cu macaroane si legume

Poftă bună!

1 comentariu

  1. Imi place cum iese codul la cuptor

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.