Conopida cu tocatura de pui

Printeaza

Conopida cu tocatura de pui din: conopida, unt, piept de pui, ciuperci, verdeata, piper, sare, nucsoara, ceapa, ou, pesmet.
Ingrediente:Conopida cu tocatura de pui

  • 1kilogram conopida
  • 100 g unt
  • 2 piepti de pui
  • 100 g ciuperci
  • verdeata
  • putin piper
  • 5 g sare
  • putina nucsoara
  • 25 g ceapa prajita
  • 1 ou
  • 50 g pesmet
  • 150 g grasime

Mod de preparare:

Conopida fiarta se inabusa in unt. Se prepara apoi o tocatura din carne de pui (poate fi si de vita), se amesteca cu ciupercile inabusite si tocate, verdeata, piper, sare, nucsoara si ceapa prajita.

Cu aceasta compozitie se impresoara buchetelele de conopida, li se da o forma de chiftele, apoi se dau prin ou si pesmet si se prajesc in grasime incinsa.

Se serveste cu sos tomat in care s-au pus putina zeama de lamaie si zahar, sau chiar cu un sos Bechamel.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.