Conopida in stil oriental

Printeaza

Conopida in stil oriental din: conopida, ulei de masline, boia, spanac, iaurt, pasta de susan, lamaie, patrunjel, coriandru, menta tocata.

Ingrediente:Conopida_in_stil_oriental

  • 2 conopide mici sau 1 mare
  • 3 linguri ulei de măsline
  • boia iute
  • 75 g spanac
  • 4 linguri iaurt natur
  • 2 linguriţe pastă de susan
  • zeama de la 1 lămâie
  • o mână de pătrunjel, coriandru şi mentă tocată

 

Mod de preparare:

Incinge cuptorul la semnul 6/200°C. Unge conopida cu 2 linguri ulei şi presară condimentul. Dă la cuptor 20 minute sau pănâ când se pătrunde şi începe să se rumenească. Adaugă spanacul uns cu uleiul rămas şi dă din nou la cuptor 5 minute.

Intre timp, pentru a prepara vinegreta, combină iaurtul, tahini, zeama de lămâie şi verdeaţa. Serveşte conopida aşezată pe spanac cu sosul vinegretă.

Conopida in stil oriental

Conopida_in_stil_oriental

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.