Tinctură de brusture pentru detoxifiere: Remediu natural pentru purificarea organismului. Brusturele (Arctium lappa) este cunoscut pentru proprietățile sale detoxifiante, depurative și antiinflamatoare. Tinctura de brusture ajută la curățarea organismului, sprijină funcțiile ficatului, rinichilor și pielii, fiind ideală pentru curele de detoxifiere și eliminarea toxinelor acumulate. Ingrediente pentru tinctura de brusture 100 g rădăcină de brusture […]
Copanele dulci de pui
PrinteazaCopanele dulci de pui din: lapte de cocos, fructe de padure, ulei de masline, vin alb, suc de lamaie, copane de pui, sare si piper.
Ingrediente:
- 45 ml (3 linguri) lapte de cocos
- 250 g (1 cana) fructe de padure amestecate
- 30 ml (2 linguri) ulei masline
- 125 ml (1/2 cana) vin alb
- suc de la 1/2 lamaie
- 4 copanele de pui
- sare si piper
Mod de preparare:
Intr-un blender, amestecati laptele de cocos, fructele de padure, uleiul de masline, vinul si sucul de lamaie pentru a prepara marinata.
Puneti copanelele intr-un bol si potriviti de sare si piper. Turnati marinata peste copanele si lasati la rece timp de 30 de minute.
Preincalziti cuptorul la 180 C si gatiti copanelele intr-o tava timp de 30 de minute pana ce acestea devin crocante.
Serviti cu cartofi copti si salata dumneavoastra preferata.
Copanele dulci de pui
Pofta buna!
Pizza cu Brânză Gouda și Ciuperci
Pizza cu Brânză Gouda și Ciuperci: O alegere delicioasă pentru iubitorii de pizza care doresc să experimenteze o combinație de arome sofisticate și texturi bogate. Gouda, cu gustul său cremos și ușor afumat, însoțită de ciupercile sărate, creează o experiență culinară unică, perfectă pentru o seară de film sau o cină în familie. Ingrediente Aluat […]