Cordon-bleu cu spanac si mozzarella
PrinteazaCordon-bleu cu spanac si mozzarella din: fileuri de piept de pui, spanac, mozzarella, usturoi, sare, piper, ou, pesmet, ulei.
Ingrediente:
- 4 fileuri de piept de pui (a cca 180 g)
- 500 g spanac
- 100g mozzarella
- 2 căţei de usturoi
- sare
- piper
- 1 ou
- 8 linguri pesmet
- 2 linguri ulei
Mod de preparare:
Se spală şi se şterg bucăţile de carne şi i se face fiecăreia câte un buzunar. Se curăţă spanacul şi se spală; se opăreşte în apă clocotită cu sare. Se scurge şi se stoarce. Se taie cuburi mozzarella. Se toacă usturoiul. Mozzarella şi usturoiul se amestecă împreună cu spanacul, sare şi piper. Se umplu cu aţeastă compoziţie buzunarele tăiate în bucăţile de carne şi se fixează cu scobitori.
Cordon-bleu-urile obţinute se tăvălesc mai întâi prin ou bătut, apoi prin pesmet. Se prăjesc în ulei timp de cca 7 min.
Pofta buna!