Cordon bleu exotic
PrinteazaO reteta de cordon bleu exotic din: cotlete de porc, sunca, cascaval, ananas, ardei iute, sare, piper, oua, faina, pesmet si ulei.
- 1 bucata cotlete de porc (vita) sau piept de curcan
- felii subtiri de sunsa presarata
- bastonase de cascaval
- felii de ananas proaspat
- fasii de ardei iute
- sare
- piper
- oua
- faina
- pesmet
- ulei pentru prajit
Mod de preparare:
Tai cotletul în felii mai groase pe care le baţi apoi, să fie subţiri (între pungi, astfel nu stropeşti în jur şi nu rupi nici carnea). Pe felia de carne aşezi o felie de şuncă, una de caşcaval, apoi o jumătate de felie de ananas şi o fâşie de ardei iute.
Rulezi carnea, închizi capetele ca la sarmale, le dai prin făină, ou, pesmet şi le prăjeşti până devin aurii. Serveşti acest cordon bleu cu garnitură de cartofi pai.
Cordon bleu exotic
Pofta buna!
Adica e din alta tara 😀 ?