Cordon bleu exotic

Printeaza

O reteta de cordon bleu exotic din: cotlete de porc, sunca, cascaval, ananas, ardei iute, sare, piper, oua, faina, pesmet si ulei.

Ingrediente:Cordon bleu exotic

  • 1 bucata cotlete de porc (vita) sau piept de curcan
  • felii subtiri de sunsa presarata
  • bastonase de cascaval
  • felii de ananas proaspat
  • fasii de ardei iute
  • sare
  • piper
  • oua
  • faina
  • pesmet
  • ulei pentru prajit

 

Mod de preparare:

Tai cotletul în felii mai groase pe care le baţi apoi, să fie subţiri (în­tre pungi, astfel nu stropeşti în jur şi nu rupi nici carnea). Pe felia de carne aşezi o felie de şuncă, una de caşcaval, apoi o jumătate de felie de ananas şi o fâşie de ardei iute.

Rulezi carnea, închizi cape­tele ca la sarmale, le dai prin făi­nă, ou, pesmet şi le prăjeşti până devin aurii. Serveşti acest cordon bleu cu garnitură de cartofi pai.

Cordon bleu exotic

Cordon bleu exotic

Pofta buna!

 

 

1 comentariu

  1. Adica e din alta tara 😀 ?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.