Cordon Bleu

Printeaza

O reteta simpla si delicioasa de Cordon Bleu din: snitele, sunca, branza, sare si piper.

Ingrediente:Cordon Bleu

  • 4 şniţele mari de viţel
  • 4 felii de şuncă
  • 4 felii de brânză
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Pe fiecare şniţel punem o felie de brânză şi o felie de şuncă. O rulăm şi o fixăm cu o scobitoare. Şniţelele le frigem în vas cca 4 minute, întorcăndu-le cu grijă pe o parte şi pe al­ta. închidem focul şi mai frigem încă 5 minute.

Cordon Bleu

Cordon Bleu

 

 

 

 

 

 

 

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.