Cornulete cu morcovi
PrinteazaCornulete cu morcovi din: faina, margarina, morcovi, coaja de portocala, scortisoara, fructoza si migdale.
- 200 g faina
- 100 g margarina
- 100 g morcovi rasi
- 1 lingurita coaja de portocala rasa
- 1 praf scortisoara macinata
- 1 lingura rasa fructoza
- 150 g migdale curatate si macinata
Mod de preparare:
Se stoarce sucul de morcovi. Se cerne făina pe planşetă; se adaugă cubuleţe de margarina, morcovii storşi şi celelalte ingredientele, în afară de migdale.
Se frământă un aluat omogen, se înfăşoară în folie şi se lasă să se odihnească la răcoare cea 1 oră.
Se încinge cuptorul la 180 °C. Se modelează cornulete din aluat şi se tăvălesc prin migdale măcinate; se aşază într-o formă tapetată cu hârtie de copt.
Se coc la cuptor cea 15-18 min. Se scot înainte de a apuca să se rumenească.
Cornulete cu morcovi
Pofta buna!
morcovul cred ca le da o culoare frumoasa