Cornuri cu nuca

Printeaza

Cornuri cu nuca din: aluat, miez de nuca, zahar, marmelada de prune si lapte.

Ingrediente:Cornuri_cu_nuca

  • 700 g aluat fraged
  • 300 g miez de nuca
  • 200 g zahar + 2 linguri pentru decor
  • 1 lingura cu marmelada de prune
  • 2-3 linguri cu lapte

 

Mod de preparare:

Amesteci cu zahăr, marmaladă şi lapte miezul de nucă, până ce se omogenizează. Intinde aluatul în foaie subţire şi taie pătrate mari (8×8 cm). Pune pe fiecare pătrat o lingură cu umplutură, apoi rulează pe colţ.

Pune-le în tavă, aşezate pe hârtie de copt, şi presară zahăr tos deasupra. Dă la cuptorul încins, la foc potrivit, pentru 30-35 de minute.

Cornuri cu nuca

Cornuri_cu_nuca

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.