Cotlet cu ciuperci si mazare
Printeaza
O reteta delicioasa de cotlet cu ciuperci, mazare, ceapa verde, mustar, patrunjel, sare, ulei si piper.
Ingrediente:
- 4 felii de cotlet
- 600 g mazăre din conservă
- 200 g ciuperci
- 1 legătură ceapă verde
- 1 lingură muştar
- 1/2 legătură frunze de pătrunjel
- ulei
- piper
- sare
Mod de preparare:
Cu o zi înainte de preparare, sărezi şi piperezi carnea. Amesteci muştarul cu 2 linguri de ulei şi ungi feliile de carne, pe care le aşezi una peste alta şi le ţii la rece. A doua zi, într-o tigaie, în puţin ulei, prăjeşti ceapa verde şi ciupercile tăiate.
Adaugi mazărea, condimentezi cu sare şi piper şi presari cu pătrunjel tocat. Prăjeşti şi cotletele pe ambele părţi şi le aduci la masă alături de ciuperci şi mazăre.
Pofta buna!