Cotlet marinat
PrinteazaCotlet marinat din: cotlete de porc, suc de lamaie, miere, ulei, sare, amestec de piper, mazare si suc de lamaie.
- 4 cotlete de porc
- sucul a doua lamai
- o lingura miere
- o lingura ulei
- sare
- amestec de piper
- 300 g mazare din conserva
- 200 ml suc de rosii
Mod de preparare:
Carnea, sucul lamailor, sare si piperul se pun intr-un vas, se amesteca bine cu mainile si se lasa la rece aproximativ 3 ore. Uleiul se incinge intr-o tigaie si se prajesc cotletele pe ambele parti, atat cat sa se rumeneasca frumos, si apoi se adauga mierea. Se mai lasa putin pe foc, cat sa se caramelizeze, apoi se scot intr-un vas.
Mazarea se firbe in apa cu sare, dupa care se scurge apa si se mai fierbe cateva minute in suc de rosii. Se serveste alaturi de cotletul marinat.
Cotlet marinat
Pofta buna!
Cotletul arata demential