Cotlet de miel cu linte şi salată feta
PrinteazaO reteta de cotlet de miel cu linte si salata feta din: mazare, linte verde, otet de vin, zahar brun, menta, branza feta, cotlete de miel si ulei de masline.
- 300g de mazăre congelată
- 800g linte verde din conservă, clătită şi scursă bine
- 4 linguri oţet de vin
- 2 linguri de zahăr brun
- 1 legătură mică de mentă, tăiată mărunt
- 200g de brânză feta, tăiată în cuburi
- 8 cotlete de miel
- 1 linguriţă de ulei de măsline
Mod de preparare:
Se fierbe mazărea în apă clocotită timp de 3-4 minute, până se înmoaie, apoi se scurge. Se amestecă bine cu lintea, oţetul, zahărul, menta şi brânza feta.
În pasul următor se încălzeşte o tigaie de teflon, se ung cotletele cu puţin ulei şi se presară sare şi piper. Se prăjesc în tigaia încinsă timp de 4 minute pe fiecare parte până se rumenesc, iar interiorul devine rozaliu.
Se pune salata în patru boluri şi se servesc două cotlete pentru fiecare porţie.
Cotlet de miel cu linte şi salată feta
Pofta buna!