Cotlet nemtesc
PrinteazaCotlet nemtesc din: cotlete de porc, ulei, lamai, ceapa, usturoi, sare, piper si ulei.
- 4 cotlete de porc
- 3 linguri ulei
pentru marinata:
- 2 lamai
- o ceapa mica
- 2 catei usturoi
- sare
- piper
- o lingura ulei
Mod de preparare:
Intr-un vas se prepară marinată prin amestecarea sucului strecurat de lămâie cu uleiul, usturoiul pisat, ceapă tăiată mărunt, sare si piper. Se pune carnea în această marinată, se amestecă bine şi se lasă 30 de minute, de preferat la frigider.
Intr-o tigaie, se încinge uleiul si se prăjesc pe ambele părţi cotletele şterse bine de marinată. Cotletele se servesc cu garnitură de varză chinezească sau de fasole, în funcţie de preferinţe.
Cotlet nemtesc
Pofta buna!
Arata foarte bine cotletul asta nemtesc