Cotlet de porc cu cartofi
PrinteazaCotlet de porc cu cartofi din: cotlete de porc, cartofi, slanina afumata, branza, foi de dafin, cimbru, mustar si condimente.
- 8 cotlete de porc
- 5 cartofi
- 100 g slanina afumata
- 200 g branza
- 2 foi de dafin
- 1 lingurita rasa cimbru uscat
- 1 lingura mustar
- condimente
Mod de preparare:
Bateţi cotletele, presăraţi-le cucondimente şi ungeţi-le cu putin muştar. Tăiaţi slănina în feliuţe subţiri şi tapeteţi cu acestea un vas de sticlă termorezistentă.
Puneţi în vas un strat de rondele de cartofi, curăţaţi şi spălaţi. Peste cartofi puneţi cotletele. Adăugaţi foile de dafin, cimbru, condimente, după gust.
Desupra puneţi brânza dată pe râzătoare şi amestecată cu verdeaţa tocată. Puneţi vasul la cuptor pentru circa 60 de minute, apoi serviţi cotletele fierbinţi.
Pofta buna!
o reteta simpla si gustoasa, cotletul de porc cu cartofi e preferatul meu
toate ca toate, dar cotletul de porc ramane cel mai bun
Nu ma omor, si asta nu poti sa spui ca-i o reteta