Cotlete de porc cu boia de ardei

Printeaza

Cotlete de porc cu boia de ardei

Ingrediente:Cotlete de porc cu boia de ardei

  • cotlete de porc în funcţie de numărul de persoane de la masă
  • boia de ardei dulce sau pican­tă (după gust)
  • ulei

 

Mod de preparare:

Baţi foarte puţin cotletele cu ciocanul de carne, le ungi cu ulei pe ambele părţi şi presari boia numai pe o parte. Le rulezi şi le dai la frigider de pe o zi pe alta.

A doua zi le frigi în tigaie sau pe grătar, iar la masă le aduci cu garnitură sau numai cu salată. Astfel pregătite, cu siguranţă vei prepara o friptură fragedă.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.