Covrigei cu cacao

Printeaza

Covrigei cu cacao din: cacao, oua, faina, unt, zahar si sare.

Ingrediente:Deserturi_delicioase

  • 2 linguri cacao
  • 2 oua
  • 18 linguri faina
  • 150 g unt
  • 3 linguri zahar
  • un varf cutit sare

 

Mod de preparare:

Amestecaţi făina cu zahărul şi ca- caoa, apoi puneţi untul şi ouăle. Frământaţi puţin aluatul obţinut, apoi întindeţi-l într-o foaie de 5mm grosime, din care decupaţi cu o formă specială covrigei. Pu­neţi covrigeii într-o tavă tapetată cu făină şi coaceţi-i 30 de minute, la foc potrivit. Presăraţi-i cu zahăr vanilat înainte de servire.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.