Cozonac umplut

Printeaza

Cozonac umplut din: cozonac, frisca, ciocolata, lichior, portocala, stafide, esenta de rom.

Ingrediente: Cozonac umplut

  • 1 cozonac
  • 400 ml frişcă lichidă
  • 50 g ciocolată amăruie
  • 100 ml lichior
  • 1 portocală
  • 50 g stafide
  • 2 esenţe de rom

 

Mod de preparare:

Laşi stafidele la înmuiat în esenţa de rom. Tai baza cozonacului şi-i scoţi miezul astfel încât să rămână un strat de cozonac de 1 cm grosime. Tapetezi o tavă de cozonac cu o folie de plastic, aşezi cozonacul cu scobitura în sus.

Mărunţeşti miezul şi-l ameste­ci cu lichiorul, ciocolata fărâmiţată, portocala tăiată bucăţi. Pui stafidele înmuiate şi frişca bătută şi amesteci cu grijă. Umpli cozonacul cu crema astfel pregătită şi-l dai la frigider pentru 3 ore.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.