Crema de ceapa
PrinteazaO reteta delicioasa de crema de ceapa din: supa de carne, orez, ceapa, morcovi, telina, smantana, unt, sos picant, sare, piper si nuci pisate.
- 3 1 supă de carne
- 100 g orez
- 200 g ceapă
- 200 g morcovi
- 1 ţelină
- 1 cană smântână
- 50 g unt
- 1 lingură sos picant
- sare
- piper, după gust
- nuci pisate, crutoane
Mod de preparare:
In unt încălzit se prăjesc ceapa, morcovul şi ţelina tăiate rondele fine. Se adaugă supa, orezul, sarea, piperul şi nucile şi se lasă la foc potrivit până ce orezul este bine fiert. Pasta rezultată se trece prin strecurătoare şi se pune din nou la fiert, adăugându-se sosul picant şi smântână. Se ia de pe foc când este gata să dea în clocot şi se serveşte ornată cu crutoane.
Poftă bună!