Crema de ciocolata cu zmeura

Printeaza

Crema de ciocolata cu zmeura din: ciocolata, zmeura, iaurt, miere si fulgi de ovaz.

Ingrediente:Crema_de_ciocolata_cu_zmeura

  • 200 g ciocolata nu foarte amara (40% sau 50% cacao)
  • 100 g zmeura proaspata sau congelata
  • 500 g iaurt grecesc crmos
  • 3 linguri miere
  • doua linguri fulgi de ovaz su musli

 

 

Mod de preparare:

Rupe ciocolata bucatele si topeste-o intr-o craticioara la bain-marie. Amesteca zmeura cu musli, apoi repartizeaza cate doua lingri in sase pahare.

Amesteca cioolata calduta cu iaurtul si cu mierea si toarn-o peste zmeura, in cateva straturi.

Pune paharele la rece minimum o oră. înainte de a le servi, decorează cu două-trei fructe, puţină ciocolată rasă sau cu o frunzuliţă de mentă.

Crema de ciocolata cu zmeura

Crema_de_ciocolata_cu_zmeura

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.