Cremă de praz cu perişoare

Printeaza

Cremă de praz cu perişoare din: carne tocata, ou, orez, praz, ceapa, cimbru, ulei, supa de legume, usturoi, sare si piper.

Ingrediente:Retete_1

  • 300 g carne tocata
  • 1 ou
  • 1 lingurita orez
  • 800 g praz
  • 1 ceapa
  • 1 lingurita cimbru
  • 100 ml ulei
  • 2,5 l supa de legume
  • 2 catei de usturoi
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Din carne, orez, ou şi condi­mente, după plac, faceţi un amestec pentru perişoare. Formaţi perişoarele cu mâinile umede şi fierbeţi-le în supa de legume la foc mic, apoi scoateti-le în castronul de supă. Curăţaţi şi tocati prazul, căliţi-l 10 minu­te înăbuşit în ulei, împreună cu ceapa tocată mărunt.

Turnaţi peste ele supa de legume şi fierbeţi la foc mic, 40 de mi­nute, apoi pasaţi ingredientele. Adăugaţi cimbrul şi usturoiul tocat mărunt, potriviţi de sare şi piper şi mai fierbeţi-o 5 minute. Turnaţi crema de praz caldă peste perişoare.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.