Spaghete din dovleac cu bacon din: bacon, oua, parmezan, dovleac copt, usturoi. Rețetele low-carb pot fi un mod eficient și satisfăcător de a vă îmbunătăți sănătatea și de a vă gestiona greutatea. Este important, totuși, să vă asigurați că dieta este echilibrată și include o varietate de alimente nutritive pentru a vă asigura că obțineți […]
Crema de dovleac cu smantana
PrinteazaCrema de dovleac cu smantana din: dovleac, ulei, smantana, ceapa, seminte, sare, piper si nucsoara.
- 1 kg cubulete de dovleac
- 4 linguri ulei (preferabil de dovleac)
- 100 ml smantana
- 1 ceapa rasa cat mai fin
- 50 g seminte decojite de dovleac
- sare
- piper
- nucsoara
Mod de preparare:
Curatati dovleacul de coaja, taiati-l in cubulete si puneti-le, impreuna cu ceapa rasa, intr-o tava, la cuptor, cu apa care sa le cuprinda pana la jumatate.
Cand ingredientele s-au inmuiat, scoateti tava din cuptor.
Cand ingredientele s-au inmuiat, scoateti tava din cuptor, lasati-le la racit si apoi maruntiti-le cu un blender, pentru a obtine un piure cat mai fin.
Prajiti in ulei semintele decojite, adaugand sare, piper si nucsoara dupa gust.
Incalziti piureul obtinut din ceapa si dovleac, repartizati-l in castrone, puneti deasupra 1 lingura smantana si peste aceasta presarati seminte prajite.
Crema de dovleac cu smantana
Pofta buna!
poate iti place si:
Spaghete din dovleac cu bacon
Supă cremoasă de dovleac cu nucșoară și scorțișoară
Supă cremoasă de dovleac cu nucșoară și scorțișoară din: dovleac, ceapa, usturoi, cartof, morcov, supa de legume, lapte de cocos, nucsoara, scortisoara, sare, piper, ulei de masline, smantana. Ingrediente: 500 g de dovleac (cuburi) 1 ceapă mare (tocată) 2 căței de usturoi (mărunțiți) 1 cartof mare (cuburi) 1 morcov mare (tăiat rondele) 1 litru […]
Pofta buna!
Pacat ca nu se vede poza