Supa crema de pui cu costita din: ulei, pulpe de pui, ceapa, cartofi, conopida, cimbru, smantana, lapte, parmezan, pesmet, costita. Ingrediente: 1/2 lingură ulei 500 g pulpe de pui, fără pieliţă şi os 1 ceapă mică, tocată 350 g cartofi, tăiati bucăţi 350 g conopidă, tăiată 1 crenguţă cimbru 1 litru supă limpede de pui […]
Crema de pui cu praz
PrinteazaCrema de pui cu praz din: pui, telina, ceapa, foaie de dafin, smantana, patrunjel verde, tarhon, praz, apa, ulei de masline, cartofi, vin, sare si piper.
Ingrediente:
- 1 pui
- 1 telina cu frunze
- 1 ceapa
- 1 foaie de dafin
- 250 ml smantana
- 1 legatura patrunjel verde
- 2 ramurele de tarhon
- 3 fire de praz
- 4 l de apa
- 5 linguri ulei de masline
- 2 cartofi
- 150 ml vin alb
- sare
- piper
Mod de preparare:
Crema de pui cu praz: Spălaţi puiul, tranşaţi-l în bucăţi potrivite şi fierbeţi-l în apă cu sare, împreună cu felina, ceapa şi cartofii, curăţate şi tăiate mărunt.
Fierbeţi la foc foarte mic, până când carnea se desprinde de pe oase.
Scoateţi carnea şi legumele din vas, mărunţiţi-ie cu un blender- şi puneţi-le înapoi în zeama în care au fiert, adăugaţi smântână.
Tăiaţi partea albă a prazului în rondele şi că-liţi-le în ulei amestecat cu vin şi condimente.
Serviţi supa-cremă în castroane încălzite. Deasupra puneti rondele calite de praz.
Pofta buna!
Crema de pui cu dovlecel si morcov
Crema de pui cu dovlecel si morcov din: piept de pui, morcov, radacina de patrunjel, telina, dovlecel, patrunjel verde, sare. Ingrediente: 150g de piept de pui 1 morcov 1 radacina de patrunjel 0 jumatate de telina o jumatate dovlecel cateva fire de patrunjel verde sare Mod de preparare: Puneţi la fiert în puţină apă carnea bine spălată, morcovul, pătrunjelul şi […]
Crema de ciuperci cu piept de pui
Crema de ciuperci cu piept de pui din: ciuperci, piept de pui, ulei, vin alb sec, cartofi, ceapa, morcov, smantana, sare, piper. Ingrediente: 1,5 kg ciuperci 300 g piept de pui 100 ml ulei 100 ml vin alb sec 2 cartofi 1 ceapa 1 morcov 100 g smantana sare piper Mod de preparare: Curăţafi […]
Pofta buna!