Crema-spuma din branza de vaci

Printeaza

Crema-spuma din branza de vaci din: oua, branza de vaci, frisca, zahar, rom.

Ingrediente:Crema-spuma din branza de vaci

  • 3 oua
  • 200 g branza de vaci bine scursa
  • 100 g frisca nebatuta (smantana)
  • 4 linguri zahar
  • 1 lingura rom

 

Mod de preparare:

Separati albusurile de galbenusuri si bateti spuma albusurile (spuma sa fie tare).Amestecati (cu mixerul) galbenusurile si zaharul pana ce acesta se topeste.

Adaugati branza de vaci, frisca (smantana) si romul si apoi incorporati usor albusurile batute.

Tineti crema 2 ore la frigider si serviti-o cu compot, salata de fructe sau cu fructe de padure proaspete.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.