Crutoane pentru supa

Printeaza

O reteta foarte simpla de crutoane pentru supa din: felii de paine si ulei.

Ingrediente:Crutoane pentru supa

  • două felii de pâine
  • 50 ml ulei

 

Mod de preparare:

Se taie coaja de la pâine, iar miezul se taie în cuburi de câte 1 cm. Se încinge uleiul în tigaie şi se pun cuburile de pâine sau de chifle şi se amestecă mereu până devin aurii.

Se scot, se pun în castron şi se servesc la diferite supe (supă de chimen, supa cosaşului, supă de mazăre uscată etc.).

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.