Cuburi cu cacao si fructe

Printeaza

O reteta de cuburi cu cacao si fructe din: foi de gelatina, foaie de pandispan, gem de capsuni, frisca, zahar pudra, smantana, praf de gelatina, capsuni, ricotta si cacao.

Ingrediente:Cuburi cu cacao si fructe

  • 4 foi de gelatina
  • 1 foaie de pandispan (22×22 cm)
  • 2 linguri gem de capsuni
  • 250 ml frisca
  • 100 g zahar pudra
  • 100 ml smantana
  • 12 capsuni
  • 1/2 plic praf de gelatina
  • 200 ml apa
  • 250 g ricotta
  • 1 lingura cacao

 

Mod de preparare:

Se prepară gelatina con¬form indicaţiilor de pe ambalaj. Se aşază blatul într-o formă tapetată cu folie transparentă şi se unge cu gem. Se bate frişca împreună cu 40 g zahăr pudră.

Se taie bucăţele jumătate din canti¬tatea de căpşuni. In frişcă se înglobează smântână, căpşunile şi gelatina; se repartizează pe blat şi se dau la frigider. Se înmoaie gelatina în apă şi se lasă cca 10 min. Se dizolvă la bain-marie şi se lasă să se răcească.

Se bate spumă ricotta cu restul de zahăr şi cacao; se adaugă gelatina şi se bate mai departe. Se repartizează în formă şi se nivelează, folosind furculiţa; se lasă să se întărească la frigider cca 5 ore.

Cuburi cu cacao si fructe

Cuburi cu cacao si fructe

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.