Cuiburi in spanac
PrinteazaO reteta simpla si delicioasa de cuiburi in spanac din: taitei de casa, spanac, galbenus fiert, galbenus crud, smantana, praz, margarina, rosie, faina, ulei si sare de mare.
- 200 g taitei de casa
- 200 g spanac
- 1 galbenus fiert
- 1 galbenus crud
- 100 g smantana
- 1/2 praz
- 1 lingura margarina
- 1 rosie
- 1 lingura cu faina
- 1 lingura cu ulei
- sare de mare
Mod de preparare:
Fierbe taiteii de casa in apa cu sare si o lingura cu ulei, apoi trece-le printr-un jet de apa rece.
Caleste in margarina prazul taiat marunt. Adauga faina, smantana, spanacul oparit separat si scurs. Incorporeaza galbenusul crud si pe cel fiert pasat cu furculita.
Peste sosul astfel obtinut, rastoarna pastele scurse. Cu ajutorul unei furculite, aseaza pe un platou cuiburi din paste. Decoreaza cu cubulete de rosie coapta.
Cuiburi in spanac
Poftă bună!