Curcan cu piersici si portocale

Printeaza

O reteta delicioasa de curcan cu: portocale, piersici, zahar brun, marmelada de portocale, curry, sos Worcestershire, ulei de masline, sare.

Ingrediente:Retete_6

  • 2 portocale
  • 2 piersici
  • 2 linguri de zahăr brun
  • un borcan de marmeladă de portocale
  • 2 linguri de pudră de curry
  • o linguriţă de sos Worcestershire (se găseşte în orice supermarket)
  • ulei de măsline
  • sare
  • 6 cotlete de curcan

 

 

Mod de preparare:

Mai întâi, curăţă portocala şi tai-o în cubuleţe mici. La fel şi piersicile. Tăvăleşte-le prin zahăr brun. In alt vas, amestecă marmelada, pudra de curry, sosul Worcestershire, uleiul şi sarea. Pune, într-o tigaie încinsă şi unsă cu ulei de măsline, cotletele şi fructele.

Lasă-le să se facă pe toate părţile 7 minute. De fiecare dată ţând întorci cotletele, unge partea de sus cu mixtura de marmeladă. Când fructele devin  maronii şi cotletele nu mai sunt roz la mijloc, aranjează totul pe un platou şi serveşte cald.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Bun, imi place reteta asta

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.