Curry de spanac şi năut

Printeaza

O reteta de curry de spanac si naut din: pasta de curry, ceapa, rosii, naut, spanac, zeama de lamaie si orez.

Ingrediente:Curry de spanac şi năut

  • 2 linguri pasta de curry
  • 1 ceapa, tocata
  • 400 g de rosii din conserva
  • 800 g naut din conserva, scurs si calit
  • 250 g spanac tanar
  • 1 strop zeama de lamaie
  • orez basmati, pentru servit

 

Mod de preparare:

Se încălzeşte pasta de curry într-o tigaie nonaderentă. Când începe să se separe, se adaugă ceapa şi se sotează două minute, până se înmoaie. Se adaugă roşiile şi se fierbe totul cinci minute, până scade puţin sosul.

Se adaugă năutul, se asezonează şi se mai ţine pe foc un minut. Apoi se ia de pe foc şi se adaugă spanacul (căldura din tigaie va înmuia frunzele). Se asezonează, se adaugă zeama de lămâie şi se serveşte cu orez basmati.

Curry de spanac şi năut

Curry de spanac şi năut

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.