Deliciu cu cascaval
PrinteazaDeliciu cu cascaval din: cartofi, oua, smantana, ciuperci, usturoi, ceapa verde, cascaval, supa de pui, mustar, nucsoara, bacon si rozmarin.
- 2 kg cartofi
- 5 oua
- 300 ml smantana
- 60 g ciuperci
- 1 capatana de usturoi
- 3 fire ceapa verde
- 100 g cascaval ras
- supa de pui
- mustar
- nucsoara
- 200 g bacon
- rozmarin
Mod de preparare:
Tai cartofii în două, cu coajă, după ce i-ai spălat, şi-i fierbi în supa de pui. După 10 minute îi scoţi şi îi scobeşti. Sotezi usturoiul, ciupercile şi ceapa şi umpli cartofii cu legumele. Deasupra pui un amestec format din caşcaval ras, smântână, muştar, ouă şi nucşoară.
Introduci la cuptor, aproximativ 20 de minute, scoţi tava şi adaugi deasupra baconul tăiat feliuţe şi dai tava la cuptor ca să se gratineze frumos. Daca vrei, poti pune si crengute de rozmarin. Poti servi cartofii gratinati ornati cu frunze de ceapa verde tocata fin.
Deliciu cu cascaval
Pofta buna!