Deliciu cu morcovi din: nuci, morcovi, faina, zahar, oua, ulei, esenta de vanilie, praf de copt, sare, unt, crema de branza, esenta de vanilie si zeama de lamaie.
Nucile taiate marunt se caramelizeaza in trei linguri de zahar si se scot pe o folie de aluminiu.
Se bat ouale cu retul de zahar, se adauga treptat uleiul, sares si esenta de vanilie, morcovii dati pe razatoarea mica si nucile caramelizate, apoi se incorporeaza faina amestecata cu praful de copt.
Se imparte compozitia in doua si se coc doua blaturi in forma de tort unsa si tapetata.
Prajitura cu morcov si fructe in amestec din: morcovi tineri, mere, pere, portocale, zahar, gris, gem de prunde, zahar pudra, sare, ulei, faina. Ingrediente: 1/2 kg morcovi tineri 2 mere 2 pere 2 portocale 4-5 linguri cu zahăr 4 linguri cu griş 1 cană cu gem de prune sau de caise 2 linguri cu zahăr […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.
Chiar ca-i un deliciu