Desert
PrinteazaO reteta de desert din: capsune, nuci, hrisca, miere, crema de branza mascarpone, scortisoara si frunze de menta.
- 400 g capsune sau coacaze
- 50 g nuci pisate
- 100 g hrisca
- 2 linguri miere
- 200 g crema de branza mascarpone
- 1 lingurita scortisoara
- frunze de menta
Mod de preparare:
Spalati hrisca in mai multe ape si puneti-o la inmuiat, acoperita cu apa, pana a doua zi. Scurgeti-o de apa si pisati-o cu un ciocan de snitele sau intr-un mojar. pregatiti 4 cupe sau pahare de sticle.
Asezati in straturi alternative si ingredientele: un strat de hrisca, amestecat cu miere si scortisoara, al doilea strat cu crema de banza si al treilea cu fructe taiate in cubulete. Repetati straturile inca o data.
Deasupra presarati nuci pisate si ornati cu frunze de menta.
Desert
Pofta buna!