Dovlecei gratinati, cu telemea si rosii

Printeaza

O reteta de dovlecei gratinati, cu telemea si rosii din: dovlecei, telemea, sunca de curcan, rosii, busuioc, cimbru, sare, piper, oua si ulei de masline.

Ingrediente:

  • 500 g dovlecei
  • 400 g telemea
  • 200 g sunca de curcan feliata
  • 500 g rosii de gradina
  • 1/2 legatura busuioc proaspat
  • 1/2 legatura cimbru proaspat
  • sare
  • piper
  • 3 oua
  • 1 lingura ulei de masline

 

Mod de preparare:

Se curata dovleceii si se taie felii subtiri. Se curata rosiile si se taie rondele. Se curata verdeata; se toaca. Se taie fasii sunca. Se zdrobeste branza cu furculita. Se bat ouale, se adauga branza, sare si piper.

Se incinge cuptorul la 180 C. Se unge cu ulei o forma de sufliu si se asaza felii de dovlecei si fasii de sunca. Se sareaza, se adauga putin busuioc si cimbru, apoi felii de rosii. Se acopera cu amestecul de branza si se da la cuptor 20 de minute.

Dovlecei gratinati, cu telemea si rosii

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • dovlecei gratinati cu branza la cuptor

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.