Dovlecei umpluti cu urda si telemea

Printeaza

Dovlecei umpluti cu urda si telemea din: dovlecei, urda, telemea, ou, mazare, marar, sare, piper, ulei.

Ingrediente:Dovlecei_umpluti_cu_urda_si_telemea

  • 2 dovlecei
  • 150 g urda
  • 150 g telemea
  • 1 ou
  • 3 linguri de mazare din conserva
  • marar
  • sare
  • piper
  • ulei

 

Mod de preparare:

Speli dovleceii şi îi tai pe jumăta­te, pe lungime. Cu ajutorul unei linguriţe, îndepărtezi uşor miezul. Separat, amesteci miezul de la dovlecei cu urda şi telemeaua zdrobită cu furculiţa. Adaugi ma­zărea, oul bătut cu un praf de sare şi piper şi mărarul tocat.

Cu amestecul astfel obţinut umpli dovleceii. îi aşezi într-o tavă şi pui printre ei amestecul de brânză ră­mas. Stropeşti dovleceii cu puţin ulei şi îi laşi la cuptor, la foc mode­rat, pentru 40-45 de minute.

Dovlecei umpluti cu urda si telemea

Dovlecei_umpluti_cu_urda_si_telemea

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.