Dovlecei umpluti cu urda si telemea
PrinteazaDovlecei umpluti cu urda si telemea din: dovlecei, urda, telemea, ou, mazare, marar, sare, piper, ulei.
- 2 dovlecei
- 150 g urda
- 150 g telemea
- 1 ou
- 3 linguri de mazare din conserva
- marar
- sare
- piper
- ulei
Mod de preparare:
Speli dovleceii şi îi tai pe jumătate, pe lungime. Cu ajutorul unei linguriţe, îndepărtezi uşor miezul. Separat, amesteci miezul de la dovlecei cu urda şi telemeaua zdrobită cu furculiţa. Adaugi mazărea, oul bătut cu un praf de sare şi piper şi mărarul tocat.
Cu amestecul astfel obţinut umpli dovleceii. îi aşezi într-o tavă şi pui printre ei amestecul de brânză rămas. Stropeşti dovleceii cu puţin ulei şi îi laşi la cuptor, la foc moderat, pentru 40-45 de minute.
Dovlecei umpluti cu urda si telemea
Poftă bună!