Farfalle cu ciuperci si rucola
PrinteazaFarfalle cu ciuperci si rucola din: farfalle, sos, unt, ulei de masline, ceapa, usturoi, ciuperci champignon, smantana, frunze de rucola, cimbru verde, sare, piper.
- 500 g farfalle
- sos
- 60 g unt
- o lingurita de ulei de masline
- o ceapa mica tocata
- 2 catei de usturoi zdrobiti
- 4 ciuperci champignon feliate
- 150 ml smantana pentru gatit
- cateva frunze de rucola
- cateva fire de cimbru verde
- sare si piper dupa gust
Mod de preparare:
Pastele se fierb conform instrucţiunilor de pe pachet. Se scurg şi se trec pe sub jetul de apă rece, pentru a opri procesul de fierbere. Intre timp, încingeţi untul într-o tigaie. Sotati ceapa, usturoiul şi ciupercile feliate timp de 2 – 3 minute.
Turnaţi apoi smântână, sare şi piper, 2 linguri de sos, un fir de cimbru şi lăsaţi la foc mic până se îngroaşă sosul. Când e gata, se toarnă peste paste şi se garniseşte cu frunze de rucola.
Farfalle cu ciuperci si rucola
Pofta buna!