Bagheta umpluta cu piept de pui din: bagheta, piept de pui, praz, morcovi, telina, sare si piper. Ingredinte: 1 bagheta 250 gr piept de pui fiert fara piele si oase 1 fir de praz gros ( doar partea alba), taiat marunt 2 morcovi medii taiati marunti 200 gr brinza crema 1/2 telina medie taiata marunt […]
Fasole grasa cu piept de porc
PrinteazaFasole grasa cu piept de porc din: piept de porc, fasole, ulei, vin alb, ceapa, boia de ardei, cimbru, usturoi, patrunjel, sare si piper.
Ingrediente:
- 600 g piept de porc
- 1 kg fasole grasa
- 100 ml ulei
- 100 ml vin alb sec
- 1 ceapa
- 1 lingura boia de ardei
- 1 lingurita cimbru uscat
- 2 catei de usturoi
- 1 legatura patrunjel
- sare
- piper
Mod de preparare:
Tăiaţi pieptul în felii şi presăraţi-l cu sare, piper, boia şi cimbru.
Prăjiţi-I înăbuşit în 50ml ulei şi 1 ceşcuţă de apă până când se evaporă toată apa, iar carnea se pătrunde bine.
Separat, într-o altă tigaie, prăjiţi înăbuşit în ulei fasolea grasă spălată, împreună cu ceapa tocată julienne.
Adăugaţi pieptul prăjit, vinul şi potriviţi de sare şi piper.
Lăsaţi să fiarbă încă 15 minute şi la final puneţi usturoiul tocat mărunt, împreună cu pătrunjelul.
Fasole grasa cu piept de porc
Pofta buna!
Aperitiv delicios cu muschi de porc
Aperitiv delicios cu muschi de porc din: chifle, muschi de porc, varza, ceapa, maioneza, ketchup, ulei, usturoi si unt. Ingredinte: 6 chifle 600 gr. muschi de porc 1 buc. varza mica 2 buc. ceapa 3 linguri maioneza 3 linguri ketch-up ulei usturoi unt Mod de preparare Carnea se taie in cuburi mai groase. Ceapa […]