Fasole verde cu carne tocata

Printeaza

Fasole verde cu carne tocata din: carne tocata de porc, fasole verde, ceapa, marar, patrunjel, pasta de tomate, sare, piper, ulei.

Ingrediente:Fasole_verde_cu_carne_tocata

  • 500 g carne tocata de porc
  • 1 kg de fasole verde
  • 2 cepe
  • 1 legatura marar
  • 1 legatura patrunjel
  • 150 g pasta de tomate
  • sare
  • piper
  • ulei

 

Mod de preparare:

Inăbuşi carnea în uleiul încins, adăugând din când îr când puţină apă. Când s-a rumenit, pui ceapa taiata marunt.Adaugi apoi fasolea verde, sare şi piper după gust. Laşi pe foc până se pătrunde şi fasolea (nu trebuie să se înmoaie de tot), amestecând uşor din când în când, să nu se prindă.

Adaugi pasta de tomate si mai laşi să fiarbă împreună încă 10-15 minute.

Fasole verde cu carne tocata

Fasole_verde_cu_carne_tocata

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.