Fasole verde in unt

Printeaza

Garnituri: Fasole verde in unt din: unt, usturoi, patrunjel, marar, fasole verde si salata verde.

Ingrediente:

  • 50 g unt, la temperatura camerei
  • 1 catel de usturoi, tocat marunt
  • 2-3 linguri de parunjel si marat, tocat
  • 400 g fasole verde, din conserva sau congelata
  • 1 salata verde

 

Mod de preparare:

Amesteca untul cu usturoi si verdeata, apoi asezoneaza. Fierbe fasolea in apa clocotita, pana se inmoaie.

Scurge-le si da-le prin unt. Adauga salata si serveste.

Fasole verde in unt

Pofta buna!

 

2 comentarii

  1. ca garnitura merge bine

  2. Dap, e bune de garnitura

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.