Ficăţei de pui cu ciuperci

Printeaza

Ficăţei de pui cu ciuperci din: ficatei, ciuperci, ceapa rosie, patrunjel, piper alb, busuioc, sare si unt.

Ingrediente:Ficatei_de_pui_cu_ciuperci

  • 1 kg ficatei
  • 1 kg ciuperci
  • 1 ceapa rosie
  • 1 legatura patrunjel
  • 1/2 lingurita piper alb
  • 1 fir busuioc
  • sare
  • 50 g unt

 

Mod de preparare:

Se curata ficateii de pielite si se spala. Se curata ceapa si se taie marunt. Se inabusa ceapa si ficateii in 25 g unt topit, picurand cate putina apa. Se amesteca mereu, ca ingredientele sa nu se prinda si ficateii sa se patrunda uniform.

La sfarsit se presara sare, piper si condimente dupa gust. Intre timp, se curata ciupercile, se spala si se taie felii.

Se inabusa in untul ramas, impreuna cu apa cat sa le acopere. Cand au scazut, se adauga sare dupa gust si verdeata tocata.

Se servesc ficateii alaturi de garnitura de ciuperci.

Ficăţei de pui cu ciuperci

Ficatei_de_pui_cu_ciuperci

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.