Ficăţei de pui cu ciuperci
PrinteazaFicăţei de pui cu ciuperci din: ficatei, ciuperci, ceapa rosie, patrunjel, piper alb, busuioc, sare si unt.
- 1 kg ficatei
- 1 kg ciuperci
- 1 ceapa rosie
- 1 legatura patrunjel
- 1/2 lingurita piper alb
- 1 fir busuioc
- sare
- 50 g unt
Mod de preparare:
Se curata ficateii de pielite si se spala. Se curata ceapa si se taie marunt. Se inabusa ceapa si ficateii in 25 g unt topit, picurand cate putina apa. Se amesteca mereu, ca ingredientele sa nu se prinda si ficateii sa se patrunda uniform.
La sfarsit se presara sare, piper si condimente dupa gust. Intre timp, se curata ciupercile, se spala si se taie felii.
Se inabusa in untul ramas, impreuna cu apa cat sa le acopere. Cand au scazut, se adauga sare dupa gust si verdeata tocata.
Se servesc ficateii alaturi de garnitura de ciuperci.
Ficăţei de pui cu ciuperci
Pofta buna!