File de porc italienesc
PrinteazaO reteta de file de porc italienesc din: muschi file de porc, unt, sare, piper, salam, rosii, ardei rosii, salote, ulei de masline, sare si piper.
- 1 muschi file de porc, aprox 500g
- 1 lingura de unt, margarina sau ulei
- 1 lingurita de sare
- 1 lingurita de piper
- 50g de salam
- 5 rosii deshidratate
- rozmarin proaspat
- 3 ardei rosii sau galbeni
- 6 salote
- 2 linguri de ulei de masline
- sare, piper
Mod de preparare
Portioneaza bucata de carne de porc si prajeste-o pe toate partile. Asezoneaza cu sare si piper. Cu un cutit, cresteaza carnea si impaneaz-o cu felii de salam, rosii taiate si rozmarin.
Taie ardeii si arunca semintele. Curata ceapa si taie-o felii. Combina ardeii cu ceapa si pune ulei, sare si piper.
Pune legumele in jurul carnii si lasa la cuptor timp de aproximativ 20 de minute la 200 de grade Celsius. Se serveste cu paste cu legume. reteta preluata de aici.
File de porc italienesc
Poftă bună!