Ghebe Marinate Perfect Pentru Iarnă – Ghebele marinate sunt o modalitate excelentă de a păstra aroma unică a acestor ciuperci de pădure pentru sezonul rece. Acestea adaugă un gust deosebit preparatelor culinare, fiind perfecte pentru a fi servite ca garnitură sau ca adăugare în diverse mâncăruri. Pregătirea ingredientelor: 20 minute Gătitul: 20 minute Timp total: […]
File de peste in crusta de piper multicolor
PrinteazaFile de peste in crusta de piper multicolor din: file de peste, piper, capere, lamaie, baby morcov, fasole galbena, broccoli, ardei gras, unt, ulei de masline si sare.
Ingrediente:
- 600 g file peste alb
- 100 g piper boabe, multicolor
- 30 g capere
- 1 lamaie
- 200 g baby morocv
- 200 g fasole galbena
- 200 g broccoli
- 200 g ardei gras rosu
- 50 g unt
- ulei de masline
- sare
Mod de preparare:
Bucatile de peste se ung cu putin ulei de masline, se stropesc cu zeama de lamaie si se asaza intr-o tava tapetata cu hartie pergament.
Intr-un bol se amesteca piperul boabe cu capere si sare. Pe fiecare bucata se pune un strat subtire din amestecul de piper.
Se lasa la cuptor pana se patrunde bine. Legumele se dau in clocot, apoi se scurg.
Bucatile de peste se servesc cu legumele trase in unt.
File de peste in crusta de piper multicolor
Pofta buna!
Ceai de ghimbir pentru greață: Remediu natural și rapid pentru stomac sensibil – un remediu natural extrem de eficient pentru greață, fie că este cauzată de rău de mișcare, sarcină, indigestie sau alte probleme digestive. Ghimbirul este cunoscut pentru proprietățile sale antiinflamatoare și carminative, ajutând la calmarea sistemului digestiv și la reducerea senzației de greață. […]