Fileuri de iepure cu bacon si masline

Printeaza

Fileuri de iepure cu bacon si masline din: bacon, ceapa, fileuri de iepure, sare, piper, ulei de masline, usturoi, capere, otet de vin, supa de pui, zahar, salvie si masline verzi.

Ingrediente:Fileuri_de_iepure_cu_bacon_si_masline

  •  100 g bacon
  • 1 ceapă
  • 500 g filéuri de iepure
  • sare
  • piper
  • 2 linguri ulei de măsline
  • 1 cățel de usturoi
  • 2 linguri capere
  • 1 lingură oțet de vin
  • 150 ml supă de pui
  • 1 linguriță zahăr
  • 2 fire de salvie
  • 100 g măsline verzi fără sâmburi

 

Mod de preparare:

Se taie fâșii șunca. Ceapa se toacă. Se sărează și se piperează carnea. Se  încinge uleiul și se prăjește carnea pe toate părțile.

Se scoate din tigaie și se păstrează la cald. În tigaie se topește slăninuța; se adaugă ceapa, usturoiul pi­sat și se prăjesc împreună.

Se pun înăuntru caperele și se stinge cu oțet și supă. Se lasă să fiarbă cca 10 min. Se adaugă apoi sare, piper și zahăr.

Se adaugă frunze de salvie și se lasă să mai fiarbă 8 min.

Se adaugă în final măslinele tă­iate bucăți, se încălzesc îm­pre­ună și se servesc cu garnitură de cartofi fierți în coajă.

Fileuri de iepure cu bacon si masline

Fileuri_de_iepure_cu_bacon_si_masline

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.