Fileuri de peste cu sos de sofran

Printeaza

Fileuri de peste cu sos de sofran din: fileuri de peste, morcovi, ceapa verde, sparanghel, fasole verde, usturoi, sofran, ulei de masline, ghimbir, suc de lamaie, suc de portocala si sare.

Ingrediente:Fileuri_de_peste_cu_sos_de_sofran

  • 4-6 fileuri de peste
  • 300 g morcovi tineri
  • 2-3 fire de ceapa verde
  • 2 fire de sparanghel
  • 400 g fasole verde pastai
  • 2-3 catei de usturoi
  • 1 lingurita cu sofran
  • 2 linguri cu ulei de masline
  • 1 lingurita cu ghimbir
  • 2 linguri cu suc de lamaie
  • 2 linguri cu suc de portocala
  • sare

 

Mod de preparare:

Fierbe morcovii, fasolea şi sparanghelul în apă cu sare, darîn vase-separate. Taie ceapa rondele şi căleşte-o uşor în ulei împreună cu usturoiul şi ghimbirul tocat mărunt. Adaugă şofranul şi sucurile de fructe şi lasă pe foc cam două minute.

Scurge bine legumele şi aşază-le într-un vas termorezistent stropit cu ulei. Aşază dea­supra fileurile de peşte condimentate cu sare. Toarnă sosul de şofran şi lasă la cuptor 20-30 de minute.

Fileuri de peste cu sos de sofran

Fileuri_de_peste_cu_sos_de_sofran

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Fileurile astea de peste arata foarte bine!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.